avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impunere cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impunere cladire

se poate face impunere la o cladire cu autorizatie de constructie si proces verbal de receptie a constructiei fara teren aferent cladiri ?
Cine este proprietarul terenului ? Cladirea nu poate sta in aer. Fara cota de teren situata sub constructie, aferenta cladirii respective, nu puteti sa o intabulati. Ca si impunere la impozite si taxe, puteti. Desi fiecare sector si fiecare primarie nu aplica unitar legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Consecinte neintabulare cladire noua furgim furgim Ce se intampla daca dupa ca am obtinut autorizatia de constructie si am ridicat cladirea nu o intabulez? Nu vreau sa o vand sau sa garantez vre-un credit cu ... (vezi toată discuția)