avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... nedeclararea divortului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

nedeclararea divortului

Buna ziua!As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.Daca viitoarea mea sotie nu declara la depunerea actelor pt casatoria noastra ca a mai fost casatorita ce se intampla?Si a doua intrebare ar fi daca nu mai are actul de divort cum trebuie sa procedeze? Mentionez ca suntem din judete vecine.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:52, 10 August 2012
Va puteti informa aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Poate solicita la Judecatoria unde s-a pronuntat divortul o copie a sentintei definitive pe care trebuie sa o investeasca .
Actele depuse de dvs se verifica de catre cei de la starea civila.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Depunerea actelor de casatorie, viitorul sot e divortat kremoon kremoon Buna ziua! Va cer din nou ajutorul: intentionez sa depun impreuna cu partenerul meu de viata actele pentru incheierea casatoriei, insa el e divortat (din ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort din spania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, vas ruga sa imi spuneti si mie daca sentinta de divort din spania tradusa, legalizata si cu apostilla de la haga este valabila in tara, in principiu ... (vezi toată discuția)