avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restanta

Buna ziua am si eu o intrebare unde trebuie sa ma adresez in afara da primarie ptr restanta de 5 luni nu am, primit salariul ptr asistent personal ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:00, 10 August 2012
Adresati-va initial autoritatii care a intocmit documentatia necesara beneficierii indemnizatiei
Exista posibilitatea ca autoritatea care asigura fondurile sa se afle in incapacitate sa le asigure

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentul persoanelor cu handicap augustinsavescu augustinsavescu tatal meu a fost incadrat la primaria de domiciliu ca asistent personal pt.fratele meu care are handicap grad 1 accentuat,dar fara prea multe justificari dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asistent social elena.s. elena.s. Buna ziua! As dori sa fiu lamurita intr-o privinta: matusa mea are dreptul la indemnizatie asistent social (primeste pensie de handicap-certificat permanent, ... (vezi toată discuția)
Asistenti personali dumitru popescu dumitru popescu X-(cand o sa primim salariile restante de 4 luni ? primaria motiveaza ca nu are fonduri pentru salariile asistentilor personali. (vezi toată discuția)