Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu scrie nimic de aceasta taxa.
Mi se pare cam exagerata.
Imi poate da cineva mai multe detalii?
Va rog frumos!
...dar totusi va rog...daca stie cineva exact sa imi dea si mie un raspuns la intrebare ...este sau nu o conditie faptul ca trebuie sa ai 1 an in Bucuresti, pentru a opta pentru Baroul din Buc?:-/...multumesc frumos..
,,.sa zic altfel....eu sunt din Valcea, lucrez in Bucuresti si stau la verisoarele mele, intr-un apartament care e al nasului lor, proprietarul acestui apartament si are 85 ani. Insa el e in intretinerea parintilor verisoarelor mele, astfel incat el nu are cum sa vina la Bucuresti. Cum pot sa fac eu buletin pe Bucuresti sau viza de flotant daca nu poate proprietarul sa se deplaseze?Amintesc faptul ca e in intretinerea parintilor verisoarelor mele care stau in Valcea. Va multumesc.;)
Admitere barou 2004
Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 ... (vezi toată discuția)
Admitere barou ialomita
elged
salut! sunt ultimul an la drept si as vrea sa stiu si eu cam pe cand se da admiterea in baroul ialomita (luna)ca sa stiu si eu cum imi planific materia!!!si ... (vezi toată discuția)