avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri pentru pregatire profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri pentru pregatire profesionala

Am o alta problema: in luna Iulie 2010 am participat la cursuri de Manager de Proiect platite de unitate. In luna Octombrie 2010 am semnat nu act aditional la CIM in care este stipulat ca daca plec din unitate in urmatorii 3 ani mi se va retine de 3 ori contravaloarea cursurilor proportional cu perioada ramasa pana la implinirea celor 3 ani. In acel act aditional este mentionat ca "este titlu executoriu" sau ceva asemanator. Intrebare: Mi se pot retine acesti bani daca nu am senmat si nu semnez un angajament de plata?:(
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 14:26, 10 August 2012
Daca ati semnat actul aditional vi se va retine suma aferenta perioadei ramase din cei 3 ani stipulati. Nu e nevoie de angajament de plata pentru retinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii demisie inainte de termen Sorina_nas Sorina_nas Buna ziua , Sunt angajata de aproximativ 8 luni la o firma si la angajare am semnat un act aditional prin care ma obligam sa raman pe o perioada de minim 3 ... (vezi toată discuția)
Cim - incheiat inainte de termen IONELAP IONELAP Cum se poate incheia un CIM, fara a plati contravaloarea unui curs de calificare pe care salariatul l-a efectuat pe banii firmei, mai devreme de termenul ... (vezi toată discuția)
Formarea profecionala si demisia andreeagv andreeagv Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie, am beneficiat de un curs de formare profesioala de 2 zile, in septembrie 2007, pentru care am semnat un act ... (vezi toată discuția)