avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Numire tutore si procurator de fonduri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Numire tutore si procurator de fonduri

Buna ziua. Vreau sa cumpar un teren pe numele a 2 copii minori. Un copil este al meu si unul impreuna cu sotul. De la primarie m-au trimis la judecatorie. Nimeni nu a vrut sau nu a stiut sa ma lamureasca. Trebuie "zice" sa fac o cerere timbrata de numire ca tutore pentru copii si procurator de fonduri. Nu am habar cum pot face asta. Puteti sa ma ajutati?
Cel mai recent răspuns: Daniela Lazar , Contabil 17:03, 10 August 2012
contactati un avocat sa va redacteze cererea.este ca si cum cineva ar spune ca trebuie sa faca un bilant si nu stie cum ca nu este contabil:D....la judecatorie se judeca procese nu va ofera niimeni consultanta. se face o actiune in acest sens si se judeca
Am contactat 2 din zona si nici macar nu stiau ce sa faca. "Cica" de vina este noul cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid cu doi copiii minori katruska4u katruska4u vreau sa divortez de sotul meu cat mai repede posibil nu mai stam impreuna de aprope doi ani neam casatorit in 2007, a stiut doar sami faca doi copiii iam ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare in favoarea unui minor? Claudia Claudia Claudia Claudia Mama vrea sa lase apartamentul fiicei mele minora.Cum trebuie procedat (vezi toată discuția)
Reprezentantul unui handicapat fizic ContSters219511 ContSters219511 buna, - unchiul meu e handicapat fizic (are ambele maini amputate de la antebrat) Cum poate sa-si vanda lucuinta daca el nu poate sa semneze contractul de ... (vezi toată discuția)