avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Sunt acuzat ca produsul vandut online nu e original
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Sunt acuzat ca produsul vandut online nu e original

Am inceput o afacere..Mai e putin pana intru perfect in drepturile legale..dar, desi inca nu am autorizatii si acte necesare, am inceput sa vand online..i`am trimis unei tipe un produs, prn posta romana. Ea reclama ca e o copie, dar eu cred ca a avut timmp sa il schimbe cu ecva de proasta calitate, si isi vrea banii inapoi. Ce ma sfatuiti sa fac?..URGENT
Cel mai recent răspuns: ContSters259084 , utilizator 12:39, 10 August 2012
Pai in cazurile de fata dat fiind vorba de vanzari on line nu prea se poate face mare lucru mai ales daca este din alt oras .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie ceas mirela0601 mirela0601 Am cumparat un ceas dintr0un magazin online si la cateva ore am constat ca nu functioneaza. Bratara fiind alba, avea urme fine de uzura asadar l-am trimis in ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Retur produse comandate on-line - cum se face dovada scrisa? Anisaz Anisaz Buna ziua, Vreau sa returnez un produs comandat on-line si am citit in lege ca trebuie sa notific in scris vanzatorul de intentia de a il returna. E de ... (vezi toată discuția)