avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac pt a imi schimba numele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac pt a imi schimba numele?

Sunt minora (am 16 ani si 9 luni) si doresc sa imi schimb numele de familie. Eu port numele tatalui si as dori sa trec la numele sotului mamei mele.
Parintii mei au divortat cand eu eram mica, intre timp mama s-a recasatorit. Actualul ei sot a contribuit semnificativ la formarea mea si mi-ar placea sa-i port numele. Se poate daca tatal meu biologic nu isi da acceptul? Si ce demersuri sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Edy_arabu , utilizator 15:25, 10 August 2012
Fara acosrdul tatalui tau biologic nu cred ca se poate fara a va judeca!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume robertamonica robertamonica Am 14 ani.Mama a divortat cind aveam 2 ani. S-a recasatorit si de atunci sint crescuta impreuna cu sora mea (\"vitrega\"- nu imi place acest cuvint intrucit ... (vezi toată discuția)
Renuntare la nume AlexandruIonut AlexandruIonut Buna ziua . SItuatia mea este urmatoarea: Pe cand aveam 3-4 luni parintii mei au divortat eu fiind incredintat mamei , apoi cand aveam aproximativ 3 ani ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbarii numelui de familie gAlexandra gAlexandra as dori si eu informatii cu privire la procedura schimbarii numelui de familie; in urma divortului parintilor mei, eu am ramas cu mama purtand numele tatalui ... (vezi toată discuția)