avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

pentru a intra in somaj trebuie sa semnez o hartie la angajator,vreau sa stiu deoarece sefii mei vor sa ma pacaleasca sa semnez o hartie .
Cel mai recent răspuns: Daniela Lazar , Contabil 22:09, 10 August 2012
Trebuie sa smnati de luare la cunostinta notificarea de preaviz ca veti intra in somaj incepand cu data de ...... Preavizul trebuie sa fie pentru cel putin 20 de zile lucratoare. Atentie la citirea notificarii in care trebuie sa specifice perioada de preaviz si articolul de somaj "art. 65" din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in somaj dupa concediu cerestere copil? roxibela roxibela mai am 8 zile pana la incetarea ccc si sefa mi-a spus ca nu mai are nevoie de mine la firma,cum pot intra in somaj?Am dreptul?Daca da ce trebuie sa fac sa pot ... (vezi toată discuția)
Urgent -"abuz"- probleme cu angajatorul !!!! Gabriella& Gabriella& Buna seara, Respectuos va rog sa ma indrumati, sora mea se confrunta cu urmatoarea problema la locul de munca : Pentru ca situatia economica a ... (vezi toată discuția)
Notificare desfiintare post lauricafl lauricafl Buna ziua! Astazi cand am ajuns la munca am primit o Notificare pe care mi s-a spus sa o semnez ( si am semnat-o) prin care sunt anuntat ca se desfiinteaza ... (vezi toată discuția)