avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru care nu mai are 5 salariati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru care nu mai are 5 salariati

Am un punct de lucru care a avut peste 5 salariati (am avut cif la el).
Acum mai are doar 3 salariati...ce ar trebui facut? Trebuie sa depun cif-ul la administratie, declaratie de sediu secundar, ce ar trebui sa depun si in cate zile?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:53, 11 August 2012
Obligatia inregistrarii fiscale a punctului de lucru intervine in situatia in care sunt peste 5 salariati, sub acest numar nu este specificata aceasta obligatie. Din punctul meu de vedere ar fi bine sa notificati printr-o adresa de comunicare organul fiscal la care ati inregistrat punctul de lucru ca nu mai sunteti in situatia de a va indeplini obligatiile de plata stabilite pentru situatiile existentei unui punct de lucru cu peste 5 salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru expertsdata expertsdata am o problema si am nevoie de ajutor am o societate cu trei puncte de lucru; de la 01.08 punctele de lucru au cod fiscal individual cum continui ... (vezi toată discuția)