avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

exista vreo banca in romania care sa acorde un credit unei persoane fizice care este inscrisa in biroul de credite ca rau platnic? daca da, care este acea banca
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 18:10, 12 August 2012
Va trebui sa vedeti dvs care e banca care va acorda credit, pe forum nu se fac astfel de recomandari.
Nu cred sa obtineti credit in aceste conditii de la vreo banca, incercati la societatile nebancare.
Citisem prin presa ca sunt banci care acorda credite persoanelor care au inregistrat incidente de plata. Insa, logic, le acorda doar celor care pot sa probeze ca incidentul de plata nu a fost din vina lor si ca situatia dificila dpdv economic a trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pot obtine societatile comerciale cu administratori care sunt in biroul de credite? pegas pegas buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)
Birou de credit-centrala riscului de credit puncuskaa puncuskaa care este diferenta intre Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit? (vezi toată discuția)