avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare acte la schimbare Carte Identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare acte la schimbare Carte Identitate

Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o informatie . Am domiciliul in judetul Mehedinti ( Carte de identitate de Mehedinti ) . Am masina pe numele meu , inscrisa deasemenea in judetul Mehedinti . Locuiesc in Timisoara , unde am un aprtament . As dori sa imi schimb domiciliul pe Timisoara . La schimbarea domiciliului ( Cartii de identitate) , este nevoie sa-mi schimb si pasaportul , permisul de conducere si actele masinii ( trebuie reinmatriculata pe Timisoara ) ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 17:45, 12 August 2012
Pasaportul nu trebuie schimbat, restul de documente adica: cartea de identitate, talonul masini si permisul de conducere trebuie actualizate in functie de domiciliul titularului si nu uitati mergeti si la administratia financiara din Timisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto in alt judet sandor2000 sandor2000 Buna ziua, va rog sa imi precizati daca in cazul schimbarii domiciliului dintr-un judet in altul si reinmatricularii masinii in judetul nou de resedinta este ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)