avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare societate

Buna ziua,
Am marea rugaminte sa ma ajutati in vederea infintarii unei societati (firme de productie publicitara).Stiu ca trebuie sa ma duc sa iau acordul locatariilor vecini acolo unde fac sediul social al firmei.Stiu si pasii urmatori, dar am auzit ca pentru rezervarea de nume pentru firma dureaza 3 saptamani.Nu se poate sa rezolv cu toate actele in mai putin timp? Sa pot sa termin cu inregistrarea firmei si toate actele necesare pentru a putea da drumu la treaba.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 23:27, 16 Ianuarie 2009
Eu zic ca se plateste la numarul de randuri.Chiar daca nu e asa, eu nu am mai vazut in ultima vreme firme cu 100 de coduri caen in actul constitutiv, oare de ce?
se plateste la numarul de randuri atunci cand faci modificari la actul constitutiv. este acea anexa la hotarare care are contor de cuvinte. nu la infiintare. la infiintare are dreptate antevorbitorul. sunt alte taxe. poti avea un act constitutiv de 100 de pagini.taxele sunt aceleasi
Intr-adevar este ideal ca la inceput sa introduceti cat mai multe coduri Caen in actul constitutiv caci oricate ati introduce, taxarea e aceeasi, insa daca va veti gandi sa le introduceti ulterior veti fi taxata ori de cate ori veti dori acest lucru, o data cu inregistrarea actului aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere? tommy22 tommy22 buna ziua. Dpdv al obligatiilor de plata catre stat,care e varianta cea mai buna ? infiintarea unui PFA sau a unei microintreprinderi? precizez ca sunt si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru microintreprindere it mdutan mdutan Buna ziua, As dori sa deschid o microintreprindere in domeniul IT si as dori sa stiu care sunt codurile CAEN pentru care pot fi considerat micro. Codurile ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind stabilirea domeniului/obiectului de activitate ContSters52778 ContSters52778 Bun gasit! Am pornit demersul infiintarii unui SRL si am nevoie de cateva indicatii privind stabilirea obiectului de activitate al firmei. 1. Care este ... (vezi toată discuția)