avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz frate la dezbaterea succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz frate la dezbaterea succesiuni

Va rog am nevoie de o sugestie pentru a solutiona urmatoarea problema: In urma deceseului bunicului sunt 2 terenuri de impartit intre mama si fratele ei. Fratele mamei refuza sa mearga pana si la primaria din localitate impreuna cu mama pentru a li se elibera Anexa 24 in vederea dezbaterii mostenirii la notariat. Ce parghii legale are mama in aceste conditii? Mentionez ca certificatele fiscale pentru anexa 24 sunt eliberate pe numele mamei. Astept cu interes orice raspuns care sa ma ajute.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: alberta33 , utilizator 11:37, 13 August 2012
Pai sa mearga doar mama sa solicite anexa 24, nu trebuie sa vina si fratele. Daca fratele nu vrea sa participe la dezbatere, aceasta poate avea loc si in lipsa lui in instanta
Multumesc mult pentru raspuns. Ideea este ca pentru depunerea documentaiei la primarie ne-au fost solicitate date din buletinul fratelui mamei, o copie a ci ceea ce nu avem si ceea ce nu doreste bineinteles sa ne dea fratele mamei. Fara aceasta anexa 24 nu se poate actiona in instanta? E normal cum procedeaza functionarii primariei locale? Ce se poate face in situatia data?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
alberta33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de pe urma bunicii andrugrasu andrugrasu Buna ziua si multumesc in avans pt orice informatii legate de speta mea. Bunica mea a decedat pe 25 dec 2012. Avea in propietate o garsoniera, un teren cu o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala. acte necesare claudiu07 claudiu07 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta problema. Sunt intr-un conflict succesoral cu unchiul meu din partea mamei, fratele mamei mele naturala. ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces cmf139 cmf139 Buna seara, Am o întrebare va rog, cum pot intra in posesia unui duplicat al certificatului de deces referitor la bunicul meu, de la primărie? Mama mea ... (vezi toată discuția)