Va rog frumos sa ma luminati si pe mine cu privire la un aspect .
Vreau sa stiu si eu in cazul urmatoarelor persoane cum este corect sa le incadrez ... S sau SSD ?
1. a absolvit Facultatea de stiinte ale naturii din cadrul Universitatii din Timisoara ... profilul matematica .... specializarea matematica - fizica .... cu durata de 3 ani ... in anul 1989... Pe certificatele de grade este trecut ... profesor II ... inseamna SSD ? sau S? .... Care este legislatia in vigoare care face referire la acest aspect ?...
2. a absolvit Facultatea de matematica din cadrul Institutului Pedagogic de 3 ani Constanta .... specializarea matematica ... in 1973 ... Acesta este considerat SSD? ... In ce document legislativ se fare referire la acest aspect ?
La vremea respectiva, a absolvirii facultatii, durata studiilor pedagogice de trei ani dadea dreptul profesarii meseriei de profesor in scoala primara. Pentru predarea in liceu era nevoie de absolvirea unui ciclu universitar de cinci ani. La acea data ambele forme de studii erau considerate superioare. Studii superioare de scurta durata erau cele de subinginer sau conductor arhitect.
Pai pe mine ma intereseaza acum .... in prezent .... cum sunt considerati .... cu studiile de atunci .... Stiu ca cei cu IP3 sunt SSD .... dar primul caz cum este corect .... S sau SSD ?