Buna ziua!
Vin la dumneavostra cu o problema in care sunt implicata.In martie 2012 tatal meu a decedat.Parintii mei au divortat acum 26 ani, singurii copii pe care i-a avut tatal meu fiind eu si fratele meu.La decesul acestuia noi ne-am ocupat de inmormantare.La intocmirea actelor de succesiune am intampinat urmatoarea problema.
Avem act de proprietate pe trenul suprafata construibila pe numele tatalui meu pe care putem face direct acte pe noi.In ceea ce priveste celelalte trenuri nu s-au mai facut acte de la decesul bunicului meu( dupa decesul acestuia a murit si bunica in 2005).exista testament cu suprafetele pe care le au acestia, in care tatal meu are casa si terenul si inca 2 suprafete teren agricol.cum se poate executa testamentul fara ca celelalte rude sa il poata ataca in instanta.Mai exact unde inaintam executarea testamentului.La notar pe cale amiabila intampinam ceva probleme cu rudele.
Va multumesc!
In cazul succesiunii bunicilor dvs. veniti la mostenire pentru cota tatalui, iar daca tatal are frati veniti la concurenta cu acestia. In general, se incepe succesiunea la un notar, iar daca nu va intelegeti introduceti actiune in instanta pentru dezbatere succesiune si eventual partaj.
Mostenire
Felicia1955
Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)