avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma care ma deranjeaza cu zgomotul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma care ma deranjeaza cu zgomotul

Buna seara,

Am facut petitie la Garda de mediu pentru ca o firma de prelucrarea a lemnului care are sediul vecin cu locuinta parintilor mei, ii deranjeaza foarte mult cu zgomotul.
In urma sesizarii mele, au venit cei de Agentia de protectie a mediului si au inregistrat nivelul zgomotului in conditiile in care patronul a refuzat sa puna in functiune vre-un utilaj, argumentand ca nu exista legislatie in vigoare care sa-l oblige sa face acest lucru!
Este adevarat ce zice acest patron?!!
Ce lege se aplica in aceste cazuri?

Va multumesc.



Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
Ares-3, moderator
doar am vorbit personal cu comisarul garzii de mediu din deva! si cand i-am explicat ca nivelul zgomotului se ia dupa normele lor metodologice(i-am pus NM in fata, cum ca se ia nivelul zgomotului in conditii de functionare la mazima capacitate a utilajelot), stii ce mi-a zis? ca de la prieten la prieten, nu exista legislatie care sa reglementeze asa ceva!
O sa-l I-l dau in judecata pe el personal, ca altceva nu-mi mai ramane de facut1 dar nush ce lege reglementeaza asa ceva, ca sa incep actiunea asta!?
Nu stiti un avocat in domeniul protectiei mediului?


va multumesc pentru consolare ca eram tare ravasit

[Editat - puteti contacta membrii forumului prin mesaj privat]
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul(srl) ma deranjeaza cu zgomot ContSters219511 ContSters219511 Buna ziua, O societate comerciala si-a deschis anul trecut un atelier de tamplarie in imediata vecinatate a locuintei parintilr mei. Noi am facut o sesisare ... (vezi toată discuția)
Zgomot gradinita sefu2509 sefu2509 Buna dimineata, Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unei gradinite de stat in sectorul 2. Zgomotul de la aceasta gradinita este infernal. M-am ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice! dorinnovac dorinnovac Sunt casatorit de 3 ani si locuim intr-un apartament situat in vecinatatea unei case cu o curte comuna, aici locuiesc 3 familii din care una creste caini! Acum ... (vezi toată discuția)