avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie telefon mobil

Buna,.am un telefon mobil ,cu o garantie de 3 ani, care in decurs de 8 luni a fost reparat de 2 ori.Intrebarea mea este ,de cate ori se poate repara un produs in garantie?Asta deoarece de fiecare data mi lau tinut 15 zile exact.Aceasta perioada nu ar trebui sa prelungeasca garantia?Multumesc
Perioada in care produsul se afla in service este atestata prin document emis de catre service autorizat
Garantia produsului se prelungeste cu perioada cat produsul s-a aflat in service
De cate ori se poate repara un produs aflat in garantie?Cat ar fi limita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon defect garantie raul_bonea raul_bonea Deci am cumparat un telefon de la cosmote in februari de atunci l-am dus de 2 ori in service cu aceas problema si acuma astept sa ma sune sa merg dupa el,ce se ... (vezi toată discuția)
Garantii legea 449/2003 dorianmona dorianmona 1.perioada in care telefonul meu aflat in garantie a fost la reparat ( de doua ori cate o saptamana de fiecare data) se adauga la cei 2 ani de garantie pe care ... (vezi toată discuția)
Service telefon bogdan.voinea bogdan.voinea Buna ziua Am si eu un telefon: Motorola V3 in garantie, predat in service. 1. data predarii: 13.03.2009 data primirii: (din pacate nu am facut o ... (vezi toată discuția)