avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INCHIDERE AUTORIZATIE CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INCHIDERE AUTORIZATIE CONSTRUCTIE

Buna ziua. Am o constructie finalizata la care nu am respectat proiectul initial pe care mi sa eliberat autorizatia de constructie (in autorizatie am P+1 iar eu am construit P+1+M) deoarece inaltimea podului permitea acest lucu.
Mentionez ca nu am depasit regimul de inaltime al casei eu avand in proiect 10m iar constructia in realitate are 9m 20cm. Problema este ca cei de la primarie nu vor sa o inchida si nici nu vor sa mai fac o reproiectare pentru mansarda iar autorizatia de constructie este expirata din 2008. Ce pot face sa intru in legalitate cu constructia in acest caz???
Va multumesc mult...

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule, se citeste greu si este impotriva Regulamentului de postare. Multumesc]
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:31, 14 August 2012
Chiar daca nu ati depasit regimul de inaltime, ati marit suprafata construita. In general orice modificare trebuie solicitata printr-un nou proiect. Poate puteti sa depuneti pentru un alt certificat de urbanism, apoi un proiect prin care solicitati si amenajarea podului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare spatiu interior ContSters370767 ContSters370767 Buna. Locuiesc intr-un bloc cu regim de inaltime P+2E+mansarda. Eu locuiesc la ultimul etaj adica \" mansarda\" unde, pe langa apartamentul propriu-zis, am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită ... B123456 B123456 Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită la limita proprietăți. A obținut aprobări pentru c\" extinderea construcției existența pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)