avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Validitate adeverinta infiintare firma cf HG 166/2003
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Validitate adeverinta infiintare firma cf HG 166/2003

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare.
Daca am absolvit masterul in iulie 2012, si am adeverinta eliberata de facultate care mentioneaza ca sunt integralista, pe 19.06.2012, pentru a-mi servi la acordarea facilitatilor fiscale prevazute de HG 166/2003 pentru infiintarea unei afaceri, si se mentioneaza ca e valabila 60 de zile, atunci pot beneficia de aceste facilitati daca eu ma inscriu pe 16.08 (mai putin de 60 de zile)?
Practic, e valabila adeverinta daca eu am absovit masterul, si nu mai urmeaza un alt an universitar?

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: onik_andy , utilizator 22:23, 15 August 2012
Daca in adeverinta nu este specificat ca sunteti absolventa nu trebuie sa va faceti probleme...Nu este indicat sa va ,,laudati" la registrul comertului ca ati absolvit deja masterul.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma student ademar ademar Conform HG 166/2003 un student poate beneficia de scutiri de taxe la infiintare daca: -urmeaza cursuri la o institutie acreditata-clar - are sub 30 ani ... (vezi toată discuția)
Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti OmarP OmarP Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers. Am terminat ... (vezi toată discuția)