in anul 2009 matusa si unchiul meu au facut un contract de intretinere pe numele meu si a sotiei [vreau sa precizez ca din 2007 am avut grija de unchiu care era pe pat in urma unui accident vascular dupa care si. a revenit ,mai vreau sa precizez ca matusa este sora tatalui meu ,ea nu a avut copii cu unchiu ,el avea un copil din prima casnicie pe care matusa mea nu la agreat niciodata ,copilu este plecat in germania de multi ani dar cand venea in romania il cauta pe tatal lui ] in 24.4 .2009 sa semnat contractul de intretinere si in data de 25.8.2009 moare unchiul in urma uniu alt accident vascullar ,am avut grija de unchiul meu cat a fost cazut la pat ca si de copilasiii mei .matusa mea ma obigat sa semez contracul de teama sa nu moara unchiul si sa vina copilu lui si sa /si ceara dreptul [unchiul era un om blajin si ce zicea sotia aia facea ]in perioada semnari contractului aveam al 3 copil in varsta de o luna si 14 zile care sa inbolnavit si sotia era cu el la spital [vreau sa precizez ca sotia nu lucra si mai am 2 copii ,matusa stia ca nu am salar mare dar a fost de acord ea spunind ca nu are nevoi de bani ea avand nevoie doar de ajutor fizic .in 2011 au iceput jignirii la adresa mea si a familiei fiind influentata de o alta persoana care doreste sa o ia in intretinere . ma dat in judecata precizez ca casa este trecuta pe numele meu ,doreste rezilierea contractului fara despagubire ,dorinta mea si a sotiei este sa dam partea unchiului care este decedat ,fiului sau de drept ,nu dorim nici o nimic de la el . va rog ajutatima sa stiu daca este vreo lege ,un artico ceva ce ma pote ajuta ,eu si sotia nu vream sa ajungem la judecata
daca nu doriti sa ajungeti la judecata atunci va prezentati la notar si reziliati contractul prin acordul partilor.
daca s-a notat procesul in cartea funciara nu mai puteti dona jumatate din imobil fiului unchiului, verificati cf-ul, dar pozitia asta presupune ca doriti sa va judecati mai departe.