avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sfat in legatura cu o omisiune in proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sfat in legatura cu o omisiune in proces

am facut o cerere de interventie intr-un proces -drepturi salariale,a fost aprobata dar la final nu e trecuta si persoana respectiva ,adica incepe cu pe rol judecarea......reprezentati de sindicatul.......pentru...........si ii da pe toti.
...............in fond dupa casare s-au formulat cereri de interventie,pentru........,cereri admise in principiu la termen din data de.......,la sfasit admite actiunea pentru.........dar cei doi nu sunt.
daca fac acum cerere de indreptare a omisiuni, mie ca ma tine pe loc,nu stiu ce e mai bine de facut ,pana vine recursul,si apoi sa o fac la tribunal sau cum credeti ca e mai bine ,si daca poate cineva sa imi dea un model .
multumesc anticipat pentru toate sfaturile primite care ma-u ajutat pana acum.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 17 August 2012
solicitati indreptarea erorii materiale.
Model gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva cererii de indreptare a erorii materiale patrickbv patrickbv buna ziua, am avut pe rol un proces de partaj bunuri comune, a carui solutie am contestat-o cu apel in termen (fondul a fost viciat de marturii mincinoase ... (vezi toată discuția)
Lntampinare recurs contestatie rovinieta monicaliliana monicaliliana in 26.04.2012 mi-au fost afisate la domiciliu 6 p.v.c.c. pentru faptul ca am circulat cu auto fara a detine rovinieta valabila. Intrucat eu am vandut auto. in ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)