Buna seara,
Ce trebuie sa fac impotriva comodantului, care a intrat in casa si mi-a schimbat aragazul meu cu al sau, pe motiv ca se muta in casa cu mine, eu avand contract pana in 2017?
Unde trebuie sa ma adresez si ce masuri trebuie sa iau, pentru ca de luni,19 ianuarie, 2009, va aduce in casa si o ruda pe care sa locuiasca cu mine si careia sustine ca i-a facut mutatie de flotant, apartamentul avand doua camere si imi este dat mie spre folosinta integral ?
Multumesc,
Adriana.
daca in contractul de comodat se prevede ca intreg apartamentul/casa va este dat in folosinta atunci cel care v-a inchiriat TREBUIE sa plece. Exista temeiuri foarte serioase pentru a reusi . Inclusiv de natura penala.
Primul pas este sa ii solicitati sa paraseasca imobilul, intr-un mod care sa poata fi apoi dovedit ( de fata cu martori sau chiar in scris). Sper insa ca aveti in contract TOATA locuinta!!!!
prevederile contractului sunt hotaratoare in azul dvs. atat inn ceea ce priveste suprafata primita in baza acelui contract , cat si modalitatile de incetare a acestuia.
Va trebui sa va judecati cu proprietarul pe obligatia de a face = respectarea contractului de comodat.
Mostenire
andreutzz98
Buna ziua! In luna decembrie am mostenit un apartament si o masina.In apartament locuieste bunica din partea mamei,mama decedand.Bunica nu ne-a permis nici sa ... (vezi toată discuția)