avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firmele de infiintare de firme sunt de incredere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firmele de infiintare de firme sunt de incredere?

Am vazut pe internet ca sunt multe firme care se ocupa de infiintarea de firme. Caut cea mai ieftina si mai solida varianta pentru infiintarea unei firme in Bucuresti.
Am de ales intre cei de la Registrul comertului (consultantii) si o firma (nu am ales inca).
Ce ziceti, pot avea incredere in aceste firme de infiintari de firme?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 07:35, 16 August 2012
Va recomand sa mergeti pe mana serviciului de sistenta juridica de la registrul comertului. Pretul este fix in functie de ceea ce aveti de facut si nu o sa va intoarca cei de la preluari de acte ca documentatia nu a fost bine intocmita.
Va multumesc frumos domnule consilier juridic, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mini-afacere pe internet hancock hancock Salut, As vrea sa ofer un serviciu printr-un site pe Internet utilizand plati prin SMS. Din ce am mai citit sunt obligat sa devin PFA sau sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)