avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... trecerea copilului in numele mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

trecerea copilului in numele mamei

buan, am o nelamurire, am un copil dintro relatie de concubinaj tatal a recunoscut copilul numai ca el nu are grija de acest copil, nu il ajuta in nici un fel. tin sa precizez ca copilul este minor are cateva luni. cum as putea ca, copilul sa nu mai fie in numele tatalui si sa nu mai are nici un drept asupra lui tinand cont ca nu este langa mn sa il crestem si ca nu il ajuta nici financiar, va mulrumesc si astept raspunsurile voastre
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:20, 16 Ianuarie 2009
Nu puteti realiza asa ceva din moment ce a fost recunoscut de tata.
Daca nu il recunostea tatal, acesta nu mai avea niciun drept.
Evident daca nu rezulta de nicaieri ca este tatal minorului.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului cu copilul minor icu 78 icu 78 buna ziua. locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil minor din concubinaj. Imparatul Imparatul Mama are copilul la ea, rezultat din relatie de concubinaj, iar pe tata nu-l intereseaza de acesta. Copilul e recunoscut de tata, fiind trecut in actul de ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul yrynna yrynna buna ziua!si eu traiesc in concubinaj si am o fetita de 6 ani.am luat hotararea de a ma desparti de partenerul meu si de a pleca in canada impreuna cu fetita ... (vezi toată discuția)