avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA scoatere oficiu TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

scoatere oficiu TVA

Buna ziua,

Daca mi s-a anulat din oficiu inregistrarea in scopuri de TVA, mai trebuie sa depun la fisc vreo declaratie de mentiuni...sau altceva cu privire la modificarea vectorului fiscal?

Multumesc. :)
Lucia D.
Cel mai recent răspuns: gina.lucia , utilizator 17:55, 16 August 2012
Nu trebuie sa mai depuneti D096. Trebuia s-o depuneti daca optiunea de a nu mai fi platitor de T.V.A. v-ar fi apartinut.

De ce vi s-a anulat inregistrarea in scopuri de T.V.A.?

nu am avut activitate

Multumesc pt raspuns :-)
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
gina.lucia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva aalexa aalexa Buna ziua Socrii mei au o firma din 2005, care nu a lucrat niciodata, dar s-a depus regulat la administratia financiara declaratia ca firma nu a avut ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 in 2014 Epuree Epuree Sunt SRL si am depus in cursul anului 2014 (pe 01 aprilie 2014) intre 1-10 a urmatoarei perioade fiscale (luna sau trimestrul, dupa caz) declaratia de ... (vezi toată discuția)
Anularea din oficiu a înregistrarii in scopuri de tva valerian_gl valerian_gl Anularea din oficiu a înregistrarii in scopuri de tva s-a datorat faptului ca firma si-a suspendat temporar activitatea. La data suspendarii avea tva de ... (vezi toată discuția)