avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 112

daca 3 persoane au contract de conventie civila (contabil ,mecanic,administrator,la o asociatie de proprietari),si in acelasi timp sunt si angajati cu CIM ce obligatii fiscale au si in ce sectiune copletam declaratia 112 .multumim frumos ca existati
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:50, 16 August 2012
Pentru persoanele care au incheiat conventii civile si sunt si salariati cu contract individual de munca se achita impozitul si C.A.S.S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)
Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)
Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)