avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case nationalizate- legea 112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case nationalizate- legea 112/1995

Buna ziua.
Parintii mei au cumparat casa nationalizata in care locuiau, in baza legii 112/1995. Acestia detin un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate, din anul 1996. In anul 2008 ratele au fost achitate integral.
Intrebarea este: putem sa vindem acest apartament? sau trebuie sa treaba 10 ani de la achitarea integrala a acestuia?
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 18:47, 16 August 2012
zece ani de la data dobandirii apartamentului, banuiesc ca de atunci v-ati si intabulat in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/95 ContSters168018 ContSters168018 Mama mea a cumparat un apartament din vila in care locuia,vila nationalizata si nerevendicata,a cumparat cu 10% avans si restul in rate pe 25 de ani.Care este ... (vezi toată discuția)
L 112 / 1995 solutii ????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
Radiere interdictie instrainare in baza legii voiculescu scornel scornel In anul 2004 am cumparat un apartament, in care locuiam ca si chirias, in baza Legii 112/1995 si a Legii 10/2001, proprietarul neavand dreptul la restituirea ... (vezi toată discuția)