avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 2 avocati, un avantaj in plus?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

2 avocati, un avantaj in plus?

Buna seara! Ma aflu intr-un proces pt incredintare minor de mai bine de 9 luni, in tot acest timp am avut angajat un avocat caruia iam adus toate probele si martorii pe care mi ia cerut dar cu toate astea nu a reusit sa convinga instanta ca este mai bine si in interesul minorului sa locuiasca la tata. Credeti ca,daca as angaja un al 2-lea avocat ar schimba oarecum ceva? m-ar putea ajuta cu ceva? si in ce masura
Buna seara!
Nu cred ca este nevoie sa angajati un al doilea avocat!
Din punctul meu de vedere dl. avocat si-a facut treaba si dvs. la fel!
Instanta a luat o hotarare?
Mult succes!
Nu a luat inca nici-o hotarare instanta,,,asta e si problema mea caci mereu se gaseste cate o scuza pt a amana cauza iar copilul este mereu plimbat cand la tata cand la mama si nu tocmai in conditii si prin modalitati decente. Problema este ca din toate astea copilul de numai 3 anisori are mult de suferit iar instanta nu vrea sa vada asta si continua sa amane pronuntarea. Ma gandesc,ca un al 2-lea avocat putin mai devotat ar putea face ceva in acest sens..
Si daca angajati mai multi avocati,le va fi greu sa convinga pe judecator sa incredinteze copilul catre tata deoarece exista aceasta mentalitate ca unui copil ii este mai bine alaturi de mama sa.
Sunt deacord cu dv-stra si stiu ca asa gandesc judecatorii din nefericire,tocmai de aceea imi este frica,pt ca balanta inclina in favoarea mea si cu toate acestea se amana se amana pana cand vor gasi ei ceva in defavoarea mea asa cum se intampla mereu,dar asta nu ma descurajeaza si vreau sa lupt in continuare deaceea cer si parerea dv-stra. Eu am probat in instanta faptul ca mama minorului este cum este,atat cu martori cat si cu inscrisuri,poze etc.etc.. intrebarea mea este ce trebuie sa mai fac????
Copilul are cel mai mult de suferit, pt. ca nu este un obiect sa fie plimbat si chinuit, el trebuie ocrotit!
Dumneavoastra stiti mai bine daca dl avocat si-a facut sau nu treaba, iar daca sunteti sigura ca trebuie schimbat, angajati altul mai bun.;)
Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Custodie tata amne amne Buna revin cu o lamurire. Nevasta mea a semnat aceea foaie prin care imi incredinta un copil pentru ca ea a comis o ilegalitate : a luat unul dintre copii de ... (vezi toată discuția)
Mama singura andrushk andrushk buna ziua!sunt o mama singura.am o fetita de 3 ani si 4 luni.nu sunt casatorita.e recunoscuta de tatal ei.nu m a ajutat la cresterea copilului.ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Copil 12 ani, parinti necasatoriti---cui poate ramane copilul? doina80 doina80 Va voi expune un caz mai aparte, mama si tatal nu au fost casatoriti niciodata, dar au locuit impreuna si si-au crescut copilul impreuna. Acum baiatul are 12 ... (vezi toată discuția)