avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

daca are cineva cunostinte despre vreun caz de inselaciune prin sms?il rog daca poate sami zica ce au patit inculpatii
mia spus ca un prieten deal lui trebuie sa primeasca niste bani si nu are pe ce nume sai puna.banii ridicati iam dat unei persoane pe care mia indicato cel din inchisoare.eu cu persoana inselata nu am vorbit nicioadata
Daca totul sta asa ati putea scapa. Daca se dovedeste ca aveati de undeva vreun habar nu stati bine. Sfatul meu e sa vbiti cu un avocat
dosarul a venit de la craiova de unde a fost persoana inselata.eu am dat declaratia la postul din comuna din jud vrancea.este posibil sa ma cheme la craiova pentru alte declaratii?
Părerea mea este că veţi putea fi urmărit penal, cel puţin pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune, dacă din probele pe care le deţin sau le vor deţine organele de cercetare penală, va rezulta că ştiaţi despre ce este vorba . Actele de complicitate constau în acte de ajutor dat autorului, de înlesnire a săvârşirii infracţiunii, oferirea de date, informaţii, etc.
dacă se va dovedi faptul că aţi desfăşurat asemenea activităţi , veţi putea fi acuzat de complicitate .
Trebuie să vă apăraţi corespunzător.
in cat timp ar trebui sa primesc un rapuns?a trecut o luna de cand am dat declaratia si nu am primit nici o citatie

Alte discuții în legătură

Acuzat de inselaciune caraba1 caraba1 am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. ... (vezi toată discuția)
Suspect în dosar de înselaciune Darius2o14 Darius2o14 Salut as dori si eu sa stiu ce primesc pentru chestia asta . Acum 1 an am fost sunat de un prieten si am fost rugat sa ridic niste bani nu stiam de unde ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o marfa care mai apoi s-a dovedit a fi furata.ce se poate intampla? george 5 george 5 Acum 7 luni am cumparat de la cineva niste plasa de sarma.Cel in cauza s-a descoperit ca o avea sustrasa de la o oarecare inteprindere.A fost ridicata de ... (vezi toată discuția)