avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu formula executorie

Am de investit cu formula executorie cateva hotarari -somatii de plata-care din pacate am aflat ca nu sunt definitive si irevocabile ,ptr. ca procedura comunicarii nu a putut fi indeplinita.La adresele unde s-au facut comunicarile nu mai exista nici macar vreo urma de om.Ce ma sfatuiti ,ptr ca sumele sunt foarte mari ..si trebuie puse in executare....si la urma urmei nu e vina mea ca nu mai e nimeni acolo....sa cer comunicarea prin afisare la usa instantei?!
Cel mai recent răspuns: c-mihaela , utilizator 10:07, 19 Ianuarie 2009
in cazul somatiei de plata comunicarea se face prin recomandata cu confirmare de primire.
stim ca se face prin recomandata ,dar plicurile s-au intors intrucat nu mai este nici tipenie de om la adresele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata... rickydei rickydei ce fac cu o somatie de plata castigata, dar care, din cauza incompetentei si lipsei de interes a angajatilor judecatoriei, nu a fost recomunicata nici ... (vezi toată discuția)
Speta comunicare gianis gianis Va rog mult sa ma lamuriti intr-o privinta, daca se poate: In urma unei actiuni pe somatie de plata, mi-a fost comunicata hotararea, iar dupa termenul de 10 ... (vezi toată discuția)
Comunicare somatie de plata ionutt ionutt Buna ziua! Am o sentinţă emisă în urma unei somaţii de plată. Din cauza faptului că în sentinţă instanţa a uitat să treacă şi obligarea ... (vezi toată discuția)