avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curator

Buna ziua,
Am 25 de ani , detin o garsoniera pe care o am de la varsta de 15 ani,iar acum doresc sa o vand pentru achizitionarea unui apartament.Cand am cumparat-o in actele de vanzare - cumparare scrie ca sunt asistata de un curator.Acum la vanzare trebuie sa fie si aceasta prezent sau trebuie o semnatura chiar daca nu mai sunt minora?
Fiind majoră , nu mai aveţi nevoie de a fi asistată sau reprezentată la închieerea actelor juridice.
Acest lucru s-ar impune dacă, deşi majoră fiind, aţi fi lipsită de discernământ, ceea ce nu cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare act vanzare cumparare cu proprietar minor centrud centrud poate fi revocat un act de vanzare cumparare facut la notar in care copilul este proprietar daca parintii copilului doresc revocarea actului (vezi toată discuția)
Minor lipsit de capacitate de exercitiu BeSmart BeSmart Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu privire la formalitatile necesare pentru ca un minor lipsit de capacitate de exercitiu sa poata dobandi un imobil ... (vezi toată discuția)
Atacare contract vanzare-cumparare desire12 desire12 Buna ziua,o intrebare se poate anula un contract de vanzare cumparare daca unul dintre proprietari are dementa? Are vreo valoare semnatura lui cand a vandut? ... (vezi toată discuția)