avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scoatere masina inmatriculata in bulgaria de la fisc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scoatere masina inmatriculata in bulgaria de la fisc

pe data de 6 august am vindut masina aflat a in proprietate in bulgaria (inmatriculare in BG). cu contractul de vanzare si celelalte acte necesare m-am prezentat la taxe si impozite pentru a o scoate de la impozit. mi s-a refuzat acest lucru pentru ca nu am platit inca impozitul pe anul acesta.
as vrea sa stiu cum pot face totusi sa scot masina de la impozit pentru a nu se acumulta datorii, urmand ca in timp sa platesc datoria pe care o am deja la ei. mentionez ca masina se incadreaza la o categorie de impozit f mare (5800 ron pe an) si fiecare zi care de adauga inseamna costuri mari in plus.
cum este posibil sa mi se acumuleze impozit la un bun pe care eu nu il mai detin?
care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: ioanamariaolteanu , utilizator 12:41, 19 August 2012
Conform dispozitii in vigoare,autoritatea fiscala detine obligatia initial sa opreasca restantele si ulterior platile curente si alte cereri ale solicitantului
problema mea este ca am vandut masina si nu pot sa o radiez de la fisc (mi se refuza radierea). puteti sa imi spuneti conform carei dispozitii "autoritatea fiscala detine obligatia initial sa opreasca restantele si ulterior platile curente". ce inseamna ca initial opreste restantele si ulterior platile?
as vrea sa depun o cerere la registratura administratiei fiscale si ar fi bine sa fiu cat mai documentata in privinta temeiului legal al cererii mele.

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto la cerere margot_mlm margot_mlm Buna seara, As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dauna totala cu amenzi neplatite cardosbogdan cardosbogdan Buna ziua, In 24.12.2015 am avut un accident cu dauna totala. Autovehicolul l-am depozitat pe un teren proprietate personala. In ianuarie 2015 am ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie si impozit auto neplatite akustic akustic Buna ziua, De curand m-am casatorit si mi-am schimbat domiciliul unde locuiam pe cel al sotiei.Am o masina pe numele meu inscrisa pe carte si certificat pe ... (vezi toată discuția)