avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul judecatoresc nu-si face treaba.
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul judecatoresc nu-si face treaba.

Buna ziua! Am contract cu un executor judecatoresc pentru executarea unui imobil in vederea recuperarii unei creante, stabilite printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Problema care a aparut este ca executorul nu-si face treaba cum trebuie, lucrand parca in defavoarea mea. Am impresia ca s-a inteles cu partea adversa pentru a ma prejudicia. De curand, dupa lungi insistente, a facut somatia imobiliara, trimitand-mi si mie o copie a acesteia. Insa, stupoare, nu a inregistrat aceasta somatie la Oficiul de cadastru, desi a trecut o perioada buna de timp. La intrebarea de ce nu a facut acest lucru, a tacut nedandu-mi nici un raspuns. Procesele si executarea dureaza de circa 2 ani, in acest timp executorul a tergiversat efectuarea anumitor pasi in procesul de executare desi nu avea nici un motiv sa o faca. Intrebarea mea este cum sa fac sa renunt la acest contract de executare fara a plati nimic suplimentar acestuia, executorul avand de luat de la debitor o suma frumusica iar in cazul in care renunt la contract eu ar trebui sa i-o dau? Conform contractului eu i-am platit tot ce aveam de dat inca din prima zi insa el doar mi-a pus piedici.
Cel mai recent răspuns: marius_br , utilizator 21:20, 17 August 2012
Sesizati oficial autoritatea ierarhic superioara=UNEJ
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executori judecatoresti si abuzuri in serviciu guz_marian guz_marian buna ziua ! am avut acel credit in euro cu ipoteca la BCR am primit o instiintare de la un executor ca o anume societate de recuperari credite a inzestrato sa ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului ContSters157623 ContSters157623 Buna ziua.As dori o informatie si anume ,mama in urma neplatii unui credit a primit somatie imobiliara, tin sa precizez ca casa este mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)