avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren

In 2008 tatal meu a cumparat un teren in urma unei licitatii organizate de primarie, pe care l-a achitat integral. Urma ca in scurt timp primaria sa faca demersurile de incheiere a contractelor de vanzare-cumparare in forma autentica si inscrierea in CF. Acest lucru nu s-a intamplat si dupa aproape 9 luni tata le-a facut o sesizare scrisa in care a solicitat acest lucru. Ne-au promis ca in scurt timp vom fi chemati pentru semnarea contractului. Acest lucru nu s-a intamplat nici pana azi. Intre timp tatal meu a decedat si nu am putut definitiva mostenirea din cauza lipsei contractului si CF. As dori sa stiu in ce conditii pot solicita primariei restituirea sumei de bani achitata pentru teren si renuntarea la achizitia lui intru-cat nu si-au indeplinit obligatiile asumate.
Cel mai recent răspuns: bfelician , utilizator 00:17, 18 August 2012
Mai aveti ceva din actele intocmite la acel moment? Inclusiv chitantele de plata?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate antecontract vanzare-cumparare teren Razvan1970 Razvan1970 In urma cu cateva luni am intocmit un antecontract de vanzare cumpare aferent unui teren intravilan (eu in calitate de cumparator). Pe langa alte clauze au ... (vezi toată discuția)
Procedura intabulare pop sorin pop sorin Buna ziua Dupa achizitionarea unui teren prin preluarea dreptului cu contract de cesiune,( intrucat cedentul avea la randul sau antecontract), am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Discutie cu martori ciprianj ciprianj Am o problema. Acuma 2 ani, tatal meu a semnat un act la notar pentru o vanzare de teren. Acet teren vandut este o parte din terenul pe care primaria trebuia ... (vezi toată discuția)