avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna dimineata. Socrul meu a murit acum 3 ani si de cand a murit nu a facut nimeni succesiunea. Mostenitori sunt:soacra mea,sotul meu si fratele sotului meu. Sotul meu vrea sa mearga la notar si sa demareze cele necesare pt succesiune,dar fratele lui a zis clar ca nu va semna cand va fi cazul. In aceasta situatie ce se va intampla? Nu se mai poate face succesiunea?
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 12:58, 18 August 2012
Daca nu se poate realiza succesiunea prin buna-intelegere la notar, atunci ea poate fi facuta prin intermediul instantei de judecata, insa cu costuri mai mari de bani si timp.
Multumesc
Din punctul meu de vedere ar fi bine ca sotul dvs. sa-si convinga fratele si sa dezbateti succesiunea pe cale notariala!
Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Se poate renunta la mostenire, daca ai dobandit deja certificat de mostenitor? monis70 monis70 Buna ziua, Socrul meu are împreună cu fratele său, certificat de moștenitor, eliberat în anul 1992 după decesul tatălui. Mama socrului a decedat în ... (vezi toată discuția)
Cum si unde gasesc pe cine-i trecuta mostenirea mary_z mary_z Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati sa gasesc cateva raspunsuri, dar va dau in detaliu problemele. Socrul meu a murit in urma cu 6 ani.Soacra mea ... (vezi toată discuția)