avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se va calcula plata concediului medical dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se va calcula plata concediului medical dupa incetarea CCC?

Buna seara!

As dori sa stiu cum se poate calcula plata concediului medical dupa implinirea celor 2 ani de CCC. Indemnizatia primita pe perioada acestor 2 ani este considerata venit net?
Se poate lua concediu medical din prima zi dupa incetarea CCC in cazul in care mama a avut pfa (cu activitate suspendata pe perioada celor 2 ani)?
De asemenea, in cazul in care se stabileste incadrarea copilului la persoane cu dizabilitati si se va prelungi CCC cu inca 1 an, cum se poate calcula indemnizatia, avand in vedere ca mamica a prins 2 ani cu 85% din venituri?

Va multumesc frumos pentru ajutor!
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2012
andeiusa@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: andeiusa@yahoo.com , utilizator 15:59, 19 August 2012
1. - In calculul indemnizatiei pentru concediu medical intra veniturile nete obtinute in perioada de CCC, adica indemnizatia pentru CCC.
- Pentru aceasta trebuie sa aduca adeverinta de venituri nete de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (cea care i-a platit indemnizatia pentru CCC).

2. Daca se prelungeste CCC pana la 3 ani va primi aceeasi indemnizatie pentru CCC pe care a avut-o initial.
Va multumesc nespus pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil blueice blueice Buna ziua, Am inteles ca s-a marit indemnizatia de crestere copil si as vrea sa stiu exact ce inseamna. La un salariu brut de 1340 si net de 973 lei care ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie copil cu handicap stanelenica stanelenica Buna,sunt o mamica care are un copil cu grad de handicap grav si sunt in concediu de maternitate prelungit pana la 3 ani(acum expira cei 3 ani).As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)