Mi-ati putea spune care este ultima actualizare a codului de procedura penala? Ma pregatesc pentru examene si am gasit pe net doua variante de cod (nu stiu daca am voie sa dau linkurile) cu diferente destul de mari ca de exemplu:
1. la competenta tribunalului, intr-unul apare ca judeca ca instanta de apel apelurile impotriva hotararilor date de judecatorie in prima instanta, iar in altul ca aliniatul respectiv e abrogat. Care e varianta corecta?
2. La tribunalul militar teritorial judeca ca instanÑă de apel, apelurile împotriva hotărârilor pronunÑate în primă instanÑă de tribunalele militare, cu excepÑia infracÑiunilor contra ordinii si disciplinei militare, sancÑionate de lege cu pedeapsa închisorii de cel mult 2 ani ... in altul imi apare la fel abrogat.
Tribunalul nu mai judeca apelurile din anul 2010 cand a intrat in vigoare Legea 202/2010.
Duceti-va la librarie si luati-va Cpp cu OUG 121/2011. Daca doriti sa invatati pt examene, un cod in format electronic nu este cea mai buna solutie.
Litigiu de munca!
bogdanA2012
Buna ziua! am si eu o problema, fratele meu este militar si a avut prob cu serviciul unde lucreaza in nu stiu daca e in cadrul militar, dar stiu ca e pe acolo, ... (vezi toată discuția)
Cedo
xuser
In cazul in care in Romania nu mi se face dreptate referitor la un proces pt. lovire si alte violente , pot ajunge cu el la CEDO?
(vezi toată discuția)