avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aprobari/ autorizatie Copy Center
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aprobari/ autorizatie Copy Center

Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutor cu privinta la aprobarile necesare functionarii unui Copy Center.
Am infiintat firma (SRL) si am facut contract de inchiriere pentru punctul de lucru.
In afara de activitatea uzuala a unui copy center vom avea si ceva vanzari de produse specifice (cartuse, papetarie, etc.).
Nu m-am lamurit inca ce aprobari si de unde (primarie, pompieri, ORC...).
Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta privinta.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 11:21, 20 August 2012
Trebuie sa infiintati punctul de lucru la registru, o sa solicitati tot acolo avizele de functionare(certificatul constatator), apoi cu el si cu alte acte pe care le aveti deja veti merge si la Primarie pentru eliberarea altei autorizatii.
Multumesc frumos. Deci nu ne trebuie aprobari de la pompieri, directia de sanatate sau alte institutii? ?
Acestea sunt luate prin registrul comertului prin declaratia pe propria raspundere. Iar de la pompieri sunt niste conditii absolut speciale, un anumit numar de mp, de persoane care intra si se perinda pe acolo, un anumit gen de activitate, ceea ce mai mult ca sigur nu este cazul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)
E obligatorie autorizatia de la primarie pentru o societate nou infiintata? ucam ucam Societatea nou infiintata are ca domeniu principal de activitate pompe funebre . Punctul de lucru situat intr-un spatiu proprietate privata are o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alta localitate ContSters75393 ContSters75393 La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa ... (vezi toată discuția)