avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata rata masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata rata masina

Buna ziua!
Tatal meu a cumparat o masina acum 5 ani si plateste ratele prin banca! Acum 10 zile a decedat si mai are de platit 2 ani la masina! As vrea sa stiu daca in caz de deces mai trebuie platite ratele!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:52, 20 August 2012
Daca nu a avut asigurare de viata, ratele vor fi platite de mostenitori in limita valorii bunurilor mostenite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)
Minor mostenitor de datorii eladobrica eladobrica Buna ziua, Pentru situatia urmatoare: Tatal decedat [u]necasatorit[/u] cu mama copilului lasa in urma un imprumut bancar de aprox. 5000E. Firma de asigurari ... (vezi toată discuția)