avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema :
1. La partaj cum se face , se calculeaza valoarea bunurilor si se imparte la 2 ,sau dupa calcularea valorii bunurilor acestea se impart in functie de aportul fiecarei parti pe perioada casatoriei ?
2. Daca bunurile se impart in functie de aportul fiecarei parti , atunci cum se imparte un bun daca unul a avut un salariu mai mare ,iar celalalt pe langa un salariu mai mic a muncit efectiv la constructia unei case care acum trebuie impartita .

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:41, 21 August 2012
Astfel de procese sunt dificile.
Depinde de ceea ce va iesi in instanta...
E greu sa judecam pe forum si sa decidem cum ar.decide.instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ,masina..partaj bryana bryana BUNA , SUNT CASATORITA DE 7ANI,AM UN COPIL,APARTAMENTUL E LUAT IN TIMPUL CASATORIE PE NUMELE AMANDURORA 1/1, 2 MASINI LUATE IN TIMPUL CASATORIEI PE NUMELE ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu și soțul suntem în divort.in timpul căsătoriei ... ciucaclaudia ciucaclaudia Bună ziua, Eu și soțul suntem în divort.In timpul căsătoriei am construit o casa (o parte din bani proveniți de el din daune morale)valoarea casei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care e procedura de partaj dupa divort? ( casa, masina) ... Daniela Olteanu Daniela Olteanu Buna ziua! Care e procedura de partaj dupa divort? ( casa, masina) E adevarat ca bunurile se impart in egala masura, nu si daca unul din soti face dovada ca a ... (vezi toată discuția)