avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport

pasaportul unui minor nascut in it se poate prelungi cat este inca valabil sau trebuie sa expire ca sa il pot duce la consulat?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:30, 3 Septembrie 2012
Daca perioada de sedere a minorului depaseste perioada de valabilitate a pasaportului, acesta trebuie schimbat.
Daca vreti neaparat sa-l schimbati mai repede, poate ca il aveti deteriorat, :-/sau rupt, sau mazgalit de copil, ca daca nu aveti motive temeinice nu vad rostul.
citisem ca pasaportele nu se reinnoiesc daca au termenul depasit. multumesc
Pasapoartele expirate sunt expirate si vi se elibereaza altul. Ce daca mi-a expirat luna trecuta, iar eu mai merg in strainatate peste 10 ani, asa preconizez eu, pentru ce sa-l mai fac? Il fac atunci cand am nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate pasaport mediterana mediterana Va salut! In 2010 am primit noul meu pasaportul romanesc, valabil pe 5 ani, Ca rezident in strainatate, il pot prelungi in apropierea datei de expirare, sau ... (vezi toată discuția)
Reinnoire pasaport vladylds vladylds Buna ziua, Detin un pasaport cu valabilitate pana anul viitor in octombrie, am fost acceptat la o universitate din state, voi fi plecat timp de 4 ani, ... (vezi toată discuția)