avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca tatal biologic al copilului nu "vrea" sa plateasca pensia alimentara si asta se intampla de 2 ani, pt.copilul de 9 ani cum se pot recupera banii astia din urma si unde trebuie sa te adresezi si cu ce acte?
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 17:10, 23 August 2012
Multumesc.
Am aflat si ca debitorul nu are alte popriri pe salariu, deci nu se pune problema sa nu aiba venituri din care sa plateasca. Alte cheltuieli le face din conturile personale (vreo 3-4), in care detine sume frumusele (fapt dovedit deja cu extrase bancare).
Personal, nu ma intereseaza decat dreptul copilului, acei 1000 RON, care, repet, reprezinta mai putin de 1/6 din salariu si cu care am fost de acord, momentan, tinand cont de varsta copilului si de cheltuielile sale reale.
Nu doresc sa ma imbogatesc, doresc sa primesc strict dreptul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Retineri din salar natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, am o intrebare... am un angajat cu un venit net de 1559 lei pana acum platea pensie alimentara 25% din venit net dar azi ia mai venit o poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire adrianrus25 adrianrus25 Buna ziua, va rog daca aveti o experienta asemanatoare cu cea cu care ma confrunt acum sa-mi dati un raspuns. Unui angajat divortat si tata a 3 copii, i se ... (vezi toată discuția)