buna seara.as dorii sa stiusi eu cat dureaza sa mi se redacteze o sentinta definitiva si irevocabila pt ca dupa 13 ani de lupta mi sa dat dreptate si acum de 5 luni ma plimb saptamanal la tribunal si nimica.... nimeni nu-mi poate spune ce se intampla de nu mi se da sentinta dau din umeri si m-am saturat de atatea cereri completate si fara raspuns......ce sa fac ma pot adresa la CEDO.....va multumesc
In afara de cererea de urgentare a redactarii sentintei, daca este cazul in repetate randuri, nu aveti decat de asteptat. La CEDO nu puteti apela, doar pentru ca hotararea nu a fost redactata si chiar daca apelati pentru incalcarea uni drept, tot dureaza cativa ani de zile. In cazul in care depuneti o plangere la CSM, pana se va solutiona, se redacteaza si hotararea.
cu alte cuvinte justitia face ce vrea cand vrea......nu am ce face intr-o tara civilizta decat sa astept la bunul lor plac si nu la cel am respectarii legi....f interesant rasp...si poate de asta de meritam soarta ca ne-am invatat sa nu ne luam niciodata inima in dinti si sa cere sa ni se faca dreptate la timp si nu atunci cand vor ei................