avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa nationalizta restituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa nationalizta restituire

buna seara.as dorii sa stiusi eu cat dureaza sa mi se redacteze o sentinta definitiva si irevocabila pt ca dupa 13 ani de lupta mi sa dat dreptate si acum de 5 luni ma plimb saptamanal la tribunal si nimica.... nimeni nu-mi poate spune ce se intampla de nu mi se da sentinta dau din umeri si m-am saturat de atatea cereri completate si fara raspuns......ce sa fac ma pot adresa la CEDO.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: gugu12 , utilizator 09:58, 21 August 2012
In afara de cererea de urgentare a redactarii sentintei, daca este cazul in repetate randuri, nu aveti decat de asteptat. La CEDO nu puteti apela, doar pentru ca hotararea nu a fost redactata si chiar daca apelati pentru incalcarea uni drept, tot dureaza cativa ani de zile. In cazul in care depuneti o plangere la CSM, pana se va solutiona, se redacteaza si hotararea.
cu alte cuvinte justitia face ce vrea cand vrea......nu am ce face intr-o tara civilizta decat sa astept la bunul lor plac si nu la cel am respectarii legi....f interesant rasp...si poate de asta de meritam soarta ca ne-am invatat sa nu ne luam niciodata inima in dinti si sa cere sa ni se faca dreptate la timp si nu atunci cand vor ei................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept de 8 luni redactarea hotararii irinagheorghiu irinagheorghiu Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee! In 15,06,2009 Curtea de Apel Bucuresti- sectia VIII - Contencios Administrativ si Fiscal mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)
Există un termen în care instanța trebuie să vină cu motivarea ... 1Gabisilviu 1Gabisilviu Există un termen în care instanța trebuie să vină cu motivarea hotărârii după ce au pronunțat o sentință? Sau pot să dea acea motivare când vor ei? (vezi toată discuția)