avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cand se poate rezilia un contract de arenda? Doresc sa reziliez contractul de arenda, dar tinand cont de faptul ca inca anul agricol abia incepe si terenul nu este inca lucrat si insamantat cu culturi de toamna, iar administratorul societatii mia raspuns ca de la anul. Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 21 August 2012
Comunicarea trebuie s-o faceti in scris, cu cel putin un an inainte de a dori incetarea prezentul contract de arenda. Cititi si in contractul dumneavoastra ce precizari sunt pentru aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile arendatorului rezultare din nerespectarea contractului de arenda valnord valnord Salutare tuturor, am arendat 6 ha teren arabil printrun contract inregistrat la primaria locala in data 15.06.2010. Intrucat arendasul nu a respectat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda mincinosul mincinosul Buna seara, parintii mei au teren agricol in arenda la o societate ff mare, si ar dori sa rezilieze contractul de arenda ,dar tot sunt dusicuvorba. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)