As avea nevoie de un sfat: o anumita persoana face precizare scrisa la institutia unde lucrez ca va aduce probe solide din care sa reiasa incompetenta mea si a unui coleg in urma aplicarii unei amenzi de catre subsemnata si colegul.. Fac precizarea ca efectuez inspectii si aplic amenzi. As dori sa dau in judecata aceasta persoana deoarece eu am probe care sa demonstrez contrariul. cum sa procedez?
Insulta si calomnia conform decizia RIL promovaat de procurorul general al parchetului ICCJ nu mai este incriminata de legea penala
Daca apreciati ca precizarile scrise va cauzeaza prejudicii ale intereselor dvs legitime,
prejudicii de imagine,reputatie,aveti dreptul sa promovati actiune civila prin care sa solicitati obligarea la daune in sarcina autorului precizarilor scrise
Calomnie
dsds
Buna ziua! Am primit recent un telefon in care mi se spunea ca o sa fiu actionat in judecata deoarece am facut declaratii calomnioase pe un forum de internet! ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnie
johnyx89
Am un site pe care am publicat un interviu luat unei persoane despre un fost preot care a declarat in urma cu 4 ani ca este homosexual, apoi a plecat in italia ... (vezi toată discuția)