avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Student indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Student indemnizatie somaj

Sunt student in anul 3 si am lucrat 1 an de zile. Contactul de munca mi sa incheiat. Pot beneficia de indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:11, 21 August 2012
In ce baza a incetat raportul de munca?
1. Daca incetarea CIM nu va este imputabila dvs. veti putea beneficia de indemnizatie de somaj in calitate de salariat concediat.

2. Problema se va pune in cazul in care Agentia de Somaj o sa va ofere un loc de munca si dvs. nu-l veti putea onora deoarece trebuie sa mergeti la cursuri si, in acest caz, va inceta plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in timpul facultatii?! ella_camy ella_camy Buna ziua, doresc sa va intreb daca as putea beneficia ce somaj in urmatoarele conditii: Am inceput o facultate de stat, pe care a abandonat-o in ultiul an, ... (vezi toată discuția)
Somaj oana89 oana89 Am 43 ani, o vechime in munca de 20 ani si 2 luni,de 1 luna,sunt fara loc de munca.As dori sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj,avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatia de somaj? ema85 ema85 Buna seara,as dori sa stiu daca am dreptul sa iau somaj ,sunt inscrisa la facultate primul an ,iar societatea unde lucrez in prezent se inchide ,ma da in ... (vezi toată discuția)