avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor la salariu personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor la salariu personal contractual

buna ziua,
sunt salariat contractual la o primarie sef serviciu voluntar situatii urgenta , am obtinut in luna iulie o diploma de licenta si intrebarea mea este daca pot obtine la salariu vreo majorare de 15 sau 20 %, in urma studiilor superioare efectuate?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: MAIKIMAUS , utilizator 11:41, 5 Octombrie 2012
Intr-adevar, conform legii 284/2010, cap. II - personal contractual, punctul VI - administratia publica locala, lit. b "Servicii voluntare pentru situatii de urgenta din subordinea consiliilor locale - Salarii de baza pentru functiile specifice din serviciile voluntare pentru situatii de urgenta", incadrarea pentru sef SVSU este de studii medii, nu se poate face promovare pe studii superioare, chiar daca ati absolvit o facultate.
Kyandra are perfecta dreptate. Si la noi e la fel. Cand v-ati ales postul inseamna ca v-ati asumat si salariul. Dar, daca ati dat examen, inseamna ca trebuie sa primiti sporul de conducere.
multumesc mult!
dar exista baza legala pentru transformarea postului din referent in consilier , ceva... astept pareri; este o speta interesanta, poate chiar cu majorare de salariu!
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
MAIKIMAUS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)