avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... legea 290/2003
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

legea 290/2003

imi puteti recomanda un expert judiciar care s-a mai ocupat de recuperarea cu succes a creantelor conform acestei legi.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 13:59, 22 August 2012
Dar ce este asa complicat la recuperarea unei creante cu ANRP. Luati legatura cu un executor si puneti poprire (desi in momentul de fata puteti sa mergeti la cel mai bun executor din lume ca tot nu rezolvati nimic. de vreo 2 luni s-au sistat platile din contul ANRP deschis la Trezorerie). Poate or fi bani la anu' .... si la multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adrese de proprire Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu As avea de pus inca o intrebare: A fost incuviintata de catre instanta executarea silita ,dupa ce se emite adresele de poprire de catre executorul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar mosquito mosquito Salut. Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron. Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu a doua poprire pe cont pentru un credit restant, achitat. doresc să ajung la un consens și, dacă e posibil, să cer despăgubiri. ce măsuri pot lua? Stanciu.Nicolae.Adrian Stanciu.Nicolae.Adrian Buna ziua! Inainte de a pune intrbarea, doresc sa explic situatia. Am avut un creditla banca x sa zicem si din motive personale nu am fost in stare sa il ... (vezi toată discuția)