As avea de pus inca o intrebare:
A fost incuviintata de catre instanta executarea silita ,dupa ce se emite adresele de poprire de catre executorul judecatoresc ,cat timp dureaza pana in momentul in care se primesc banii in contul meu,societatea executata este CFR Marfa si este executata de un executor din Cluj.Multumesc
Nimeni nu va poate spune cat dureaza. Depinde cand suntrecuperati banii, dupa ce banii intra in contul executorului, acesta ii distribuie in termen de 15 zile. Din cate stiu eu societatea debitoare are multe popriri de la stat, care au proirotate, daca nu cumva aveti o creanta care sa aiba prioritate ( salarii, despagubiri, etc.). teoretic, doar dupa privatizare ar trebui sa sperati la recuperarea sumelor.
Buna ziua, executorul judecatoresc a primit de la instanta incheierea si va emite adresele de poprire , avocata prin care am luat legatura cu expertul a zis ca nu ar trebui sa dureze .In 2010 am mai luat prin hotararea judecatoreasca o suma de bani de la ei dar atunci a fost fara executor judecatoresc.Trebuie sa mai primesc o suma de bani acum in jur de 1.000 euro.Multumesc mult pentru raspuns.
Pana in acest moment nu am platit executorul judecatoresc,el o sa ceara bani mai multi sau din banii recuperati o anumita suma ii dau lui?
Avocata a zis ca executorul judecatoresc o sa ceara bani mai multi ca sa acopere si onorariu lui.
Pana in acest moment nu am platit executorul judecatoresc,el o sa ceara bani mai multi sau din banii recuperati o anumita suma ii dau lui?
Avocata a zis ca executorul judecatoresc o sa ceara bani mai multi ca sa acopere si onorariu lui.
Multumesc mult,am sa astept noutati de la expert care va informa avocata care la randul ei o sa ma informeze despre noutati,sau data in care voi primi banii in cont.
Executor judecatoresc
Corinas
Buna ziua,
As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Poprire venit avocat
MR13
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca venitul unui avocat poate fi poprit in cadrul procedurii de executare silita si daca da, in ce conditii se poate face aceasta. (vezi toată discuția)